Ez meg mi?

Ez itt a Mistinguett-médiabirodalom központi egysége.

Célunk, hogy a magyar blogoszférát információkkal lássuk el a franciákról.
Az objektivitás és az információk megbízhatósága, az nem célunk.

Kapcsolat:
misztenget gmail com

Jártam már itt, de én másra emlékszem

Igen, történtek változások.

Régebben csak okoskodtunk, ma informálunk is. Régebben egyprofilúak voltunk, ma színesek, mint a karnevál. Régebben egy blog voltunk, ma több.
Bővebb információkért kattanj ide.

Címkék

A birodalom


Vagyis ez a blog itten. A hasáb tetején láthatók a célkitűzéseink.


Francia politika és közélet. Informatívan, de nem teljes körűen. Ja, és nem is objektíven, mi úgy nem tudunk.


Gasztronómia, na meg a franciák, ahogy közük van hozzá.

Bővebben minderről itt.

A szövetségesek


A francia futballválogatott magyar szurkolói blogja. Beszámolók, hírek, elemzések, meg ami még eszünkbe jut.


A magyar bormédia legnépszerűbb orgánuma. Néha egy-egy francia vonatkozással, tőlünk.

Változások lesznek

2012.02.08. 12:52 - mistinguett

Címkék: ez besorolhatatlan

Mint azt hűséges olvasóink minden bizonnyal maguk is érzékelték, blogunk pangott az utóbbi időben. Ahogy azt az eggyel lentebbi posztosított kommentváltásból megtapasztalhatta mindenki, szerkesztőségünk nagy dilemmák között őrlődik hetek óta. Ennek a dilemmának az az alapja, hogy az, amit ezen a blogon csináltam (átváltok egyes számba, mert most egy lírai rész jön), kezdett már nem annyira motiválni engemet. A motiválatlanság pedig előbb-utóbb megérződik a szövegeken is, és akkor az egész elromlik, és milyen kár lenne ez, mikor pedig évekig ugráltam meg folyamatosan a magasabbnál magasabb színvonalakat, és teljesen független nemzetközi megfigyelők jelentései szerint sem vertem le a lécet egyszer sem. Erkölcsi kötelességem tehát a megszokott megbízható minőség fenntartása. Minőségellenőrzési politikám arra épült eddig, hogy a termelési egység, aki én vagyok, folyamatosan konzultált a QC-laborral, aki szintén én vagyok, a QC-labor pedig a fejemben tárolt minőségvédelmi specifikációk szerint megvizsgálta a szövegeket, majd erről jelentést tett a QA mérnökségnek, aki én vagyok, és a QA mérnökség vagy jóváhagyta a szöveget a hatályos validációs eljárás szerint, vagy korrekcióra visszaküldte a termelő egységnek, vagy leselejtezte. Jóváhagyás esetén a szöveg validációja megtörtént, erről hivatalos okmányt állítottam ki, melyet a QA mérnökség aláírásával, a QC-ellenőrzések eredményeivel és a termelő egység termelési jegyzőkönyveivel együtt lefűztem az ún. tételkísérő dossziéba (batch report, dossier de lot), és ezzel egyidejűleg megbízást intéztem a blog.hu blogmotorjához, hogy a szöveget a hatályos eljárások szerint publikálja. Ez a minőségellenőrzési eljárás azonban a növekvő piaci igényeknek véleményem szerint már nem felel meg, ezért vállalatom vezetősége (én) a megbízásomra úgy döntött, hogy a termelési struktúrát átalakítja, ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálása és a konkurencia piacról való könyörtelen kiszorítása érdekében.

Az új struktúra készül.

Jelenleg úgy gondolom, hogy az lesz, hogy ez a blog átalakul egy gyűjtőbloggá, amely az eddiginél sokfélébb, szerteágazóbb és nem tudom még, milyenebb témákban publikál majd írásokat. Eddig a blog profilja kábé úgy nézett ki, hogy itt osztottam az eszet mindenféle kulturális és kevésbé kulturális témákról. Ez azonban szerintem kezd egy kicsit uncsi lenni, mert a megmondóemberségnek az a rákfenéje, hogy egy idő után már nem jut az ember eszébe semmi új gondolat semmiről, ezért mindig ugyanazt írja mindenről. Ez ellen nincs mit tenni, az ember agykapacitása véges, még az enyém is. Következésképpen ha itt tovább húznám ezt az okoskodós vonalat, akkor azt hamarosan megunná mindenki. Én már meg is untam, például. Ellenben van egy csomó téma, amelyről tök szívesen ugatnék sokat, csak eddig nem tehettem itt, mert az profilrombolásnak minősült volna, és én olyant nem teszek. Ezért most úgy járok el, hogy a profilt ráadaptálom arra, amit én tudok és akarok nyújtani itt. Konkrétan ez úgy fog kinézni, hogy amikor kedvem támad itt észt osztani, akkor habozás nélkül megteszem, azonban csak akkor, mikor kedvem támad, vagyis minden valószínűség szerint kicsit ritkábban, mint eddig. Ellenben ezzel párhuzamosan csinálok több, kisebb blogot, melyekre esetleg nemcsak én fogok írni, hanem mások is, és az azokon megjelenő posztokra szintén mutat majd innen link, így az olvasó majd eldöntheti, hogy őt ez érdekli-e, vagy sem, és a döntés függvényében kattint avagy nem kattint.

Egészen pontosan még nem tudom, milyen linkekre számíthatunk. Az biztos, hogy mostantól itt lesznek a Művelt Akeszra és az Allez la France-ra írt posztjaim is (tehát egy boros és egy focis téma), és az is, hogy több-kevesebb rendszerességgel írni fogok posztot francia politikáról is, legalább az elnökválasztásokig, a vadonatúj, friss és ropogós blogra, mely itt található. (Tegnap csináltam, jelenleg egyetlen poszt található rajta.) Valószínű az is, hogy csinálok egy francia konyhás blogot is, és az is elképzelhető, hogy egy francia gyorshírest is, de még ezek nem biztosak teljesen.

A változások ellenben azt is jelentik, hogy addig, amíg a struktúraátalakítás folyamatban van, továbbra is csökkentett üzemmódban funkcionálok.

És természetesen minden ötletet és javaslatot szívesen fogadok. Aki esetleg írni akar ide valahova, az is jelentkezzen bátran, megbeszéljük, hogy lehet-e.

Addig pedig tessék normális dolgokat olvasni, valamint meghallgatni ezt a Csajkovszkijt, mert ez a nő valami brutális.

A bejegyzés trackback címe:

https://mistinguett.blog.hu/api/trackback/id/tr294078529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mistinguett · http://mistinguett.blog.hu 2012.02.09. 09:18:49

@Sigismundus: Köszönöm. (Most az jutott eszembe, hogy talán majd csinálok minstinguettes hűségkártyát is, melyre minden poszt elolvasáért jár egy hűségpont, hosszabbakért kettő, és X hűségpont összegyűjtéséért a kártya tulajdonosát vagy befizetem egy éjszakára egy ázsiai luxuskurvához, vagy nem.)


süti beállítások módosítása